Најава
Корисничко име  
Лозинка  
 
Ја заборавив лозинката
Регистрирај се
 


Име на тендер Податоци
Набавка на заштитни средства за потреби на МКТ за работа во услови на пандемија од Ковид- 19 МС /20072020
Детали...
Идентификација 211
Дата на објавување на тендер: 20.07.2020 12:45
Краен рок за поднесување на понуда: 31.07.2020 16:00
Барање на понуди за Набавка на гуми, вулканизерски услуги на возила и чување на вон сезонски гуми МС /13072020
Детали...
Идентификација 210
Дата на објавување на тендер: 13.07.2020 10:15
Краен рок за поднесување на понуда: 21.07.2020 16:00
Барање за прибирање на понуди 06.07/2020 ГД Сертификација на квалификувани доверливи услуги
Детали...
Идентификација 209
Дата на објавување на тендер: 06.07.2020 11:30
Краен рок за поднесување на понуда: 15.07.2020 13:00
Барање за прибирање на понуди CCMS (n.12052020 CM) развој и имплементација на Contextual Campaign Management System
Детали...
Идентификација 207
Дата на објавување на тендер: 26.06.2020 13:00
Краен рок за поднесување на понуда: 14.07.2020 11:50
Бр. GS-31/2020 Обнова на претплата на софтверот „ In-line Intrusion Prevention system (IPS) “ од производителот Trend Micro за периодот 03.09.2020 – 03.09.2022 во Македонски Телеком
Детали...
Идентификација 206
Дата на објавување на тендер: 22.06.2020 11:00
Краен рок за поднесување на понуда: 02.07.2020 16:00
Барање за прибирање на понуди Бр. 02.06/2020ГД Избор на Печатница за изработка и испорака на печатени материјали за потребите на Набавувачот
Детали...
Идентификација 205
Дата на објавување на тендер: 02.06.2020 14:00
Краен рок за поднесување на понуда: 24.06.2020 13:00
Барање за прибирање на понуди бр. 27.05/2020GD Автоматизирана анализа на сентиментот на солијалните медиуми
Детали...
Идентификација 204
Дата на објавување на тендер: 27.05.2020 17:00
Краен рок за поднесување на понуда: 03.06.2020 13:00
Барање за прибирање на понуди бр. 22.05 .2020-MB за набавка на електрични велосипеди
Детали...
Идентификација 203
Дата на објавување на тендер: 22.05.2020 14:00
Краен рок за поднесување на понуда: 05.06.2020 16:00
Барање за прибирање на понуди за Security Information and event Management System (SEIM) 21042020/SM
Детали...
Идентификација 202
Дата на објавување на тендер: 23.04.2020 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 12.05.2020 11:50
RFI GS-18/2020 Систем за контрола и мониторирање на инфраструктура
Детали...
Идентификација 201
Дата на објавување на тендер: 14.04.2020 14:00
Краен рок за поднесување на понуда: 11.05.2020 23:00
Бaрање за прибирање на понуди Бр.04_06.04.2020_MB 04 за Изработка на Софтверско решение за маретинг цели во трговски центри, базирано на Cisco Meraki безжична технологија
Детали...
Идентификација 200
Дата на објавување на тендер: 06.04.2020 14:00
Краен рок за поднесување на понуда: 15.04.2020 11:45
Барање за прибирање на понуди бр.14.02.2020-МВ Услуги за пренос,прием и дистрибуција на пратки во и надвор од Скопје
Детали...
Идентификација 199
Дата на објавување на тендер: 17.02.2020 10:00
Краен рок за поднесување на понуда: 28.02.2020 14:00
Барање за прибирање на понуди бр. 060220 - опрема за “Audio leveling”
Детали...
Идентификација 198
Дата на објавување на тендер: 12.02.2020 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 26.02.2020 11:00
Барање за прибирање на понуди бр. KJB/09012020 - проектирање и проектантски надзор
Детали...
Идентификација 197
Дата на објавување на тендер: 09.01.2020 13:00
Краен рок за поднесување на понуда: 31.01.2020 16:00
Барање за прибирање на понуди Бр. KJB/SST/31012020-Терминали за самонаплата во продажни салони на територија на РСМ
Детали...
Идентификација 196
Дата на објавување на тендер: 27.12.2019 15:30
Краен рок за поднесување на понуда: 31.01.2020 16:00
Барање за прибирање на понуди Бр. 12.12/2019ГД”, за набавка на зимска заштитна облека за извршување на теренски активности
Детали...
Идентификација 195
Дата на објавување на тендер: 12.12.2019 13:00
Краен рок за поднесување на понуда: 19.12.2019 11:59
Барање на Информативни Понуди Бр. KJB/12122019 за нов картичен систем за контролиран и евидентиран влез во објекти/простории и за електронска евиденција на работно време на Македонски Телеком АД – Скопје
Детали...
Идентификација 194
Дата на објавување на тендер: 21.11.2019 08:30
Краен рок за поднесување на понуда: 19.12.2019 16:00
Бaрање за прибирање на понуди Бр. 11.11/2019ГД за набавка на новогодишни пакетчиња за деца
Детали...
Идентификација 193
Дата на објавување на тендер: 11.11.2019 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 20.11.2019 13:00
Барање за прибирање на понуди Бр 05.11/2019ГД за Набавка на Систем за напојување со соларна енергија - Solar Powered
Детали...
Идентификација 192
Дата на објавување на тендер: 06.11.2019 11:15
Краен рок за поднесување на понуда: 15.11.2019 13:00
Барање за прибирање на понуди Бр.DS102019 за ““Multi-factor Authentication” за Македонски Телеком АД Скопје
Детали...
Идентификација 191
Дата на објавување на тендер: 18.10.2019 14:00
Краен рок за поднесување на понуда: 05.11.2019 23:00
Барање за прибирање на понуди No. BV102019 за Playout сервер за Македонски Телеком АД Скопје
Детали...
Идентификација 190
Дата на објавување на тендер: 15.10.2019 14:00
Краен рок за поднесување на понуда: 25.10.2019 23:00
Барање за прибирање на понуди Бр. 06_10.10.2019_MB- Услуги за управување со возен парк на Македонски Телеком АД Скопје
Детали...
Идентификација 189
Дата на објавување на тендер: 14.10.2019 09:00
Краен рок за поднесување на понуда: 31.10.2019 14:00
Барање за прибирање на понуди Бр. KJB/10102019 услуги во областа на управување со недвижности на МКТ на територија на Република Северна Македонија
Детали...
Идентификација 188
Дата на објавување на тендер: 10.10.2019 14:00
Краен рок за поднесување на понуда: 25.11.2019 16:00
Барање за прибирање на понуди KJB/07102019 - набавка, испорака на микролокација, монтажа и замена на постојните надворешни единици за системи за климатизација во Телеком Струмица
Детали...
Идентификација 187
Дата на објавување на тендер: 08.10.2019 10:00
Краен рок за поднесување на понуда: 18.10.2019 14:00
Барање за прибирање на понуди Бр. KJB/04102019 - Изработка и монтажа на инвалидски платформи
Детали...
Идентификација 186
Дата на објавување на тендер: 04.10.2019 10:00
Краен рок за поднесување на понуда: 14.10.2019 14:00
БАРАЊЕ ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС бр. 20.09.2019/ГД
Детали...
Идентификација 185
Дата на објавување на тендер: 20.09.2019 04:00
Краен рок за поднесување на понуда: 07.10.2019 11:00
Барање за прибирање на понуди GS-50/2019 - Advanced Threat Protection (ATP) System
Детали...
Идентификација 184
Дата на објавување на тендер: 10.09.2019 14:00
Краен рок за поднесување на понуда: 01.10.2019 11:00
Барање за прибирање понуди бр.05_03.09.2019/MB - Изработка на мобилна и web апликација
Детали...
Идентификација 183
Дата на објавување на тендер: 04.09.2019 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 23.09.2019 03:00
Барање за прибирање на понуди бр. 30082019/ГД – Соларен панел
Детали...
Идентификација 182
Дата на објавување на тендер: 30.08.2019 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 16.09.2019 13:00
Барање за прибирање на понуди Бр. KJB/19082019 - метални полици
Детали...
Идентификација 181
Дата на објавување на тендер: 20.08.2019 01:00
Краен рок за поднесување на понуда: 26.08.2019 04:00
Барање за прибирање на понуди Бр. KJB/14082019 - Business CPE Equipment
Детали...
Идентификација 179
Дата на објавување на тендер: 14.08.2019 11:00
Краен рок за поднесување на понуда: 02.09.2019 16:00
Барање за прибирање понуди бр.30.07/2019ГД - Летна заштитна облека
Детали...
Идентификација 178
Дата на објавување на тендер: 30.07.2019 13:00
Краен рок за поднесување на понуда: 08.08.2019 15:00
Барање за прибирање понуди бр. ГС 36/2019 - Вентилатор за DSLAM уреди
Детали...
Идентификација 177
Дата на објавување на тендер: 18.07.2019 11:00
Краен рок за поднесување на понуда: 29.07.2019 13:00
Барање за прибирање на понуди бр. ГС 37/2019 - Утврдување на зафатените позиции со кабли и опрема
Детали...
Идентификација 176
Дата на објавување на тендер: 10.07.2019 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 18.07.2019 16:00
Барање за прибирање понуди КЈБ/10072018 - Credit check module
Детали...
Идентификација 175
Дата на објавување на тендер: 10.07.2019 12:00
Краен рок за поднесување на понуда: 09.08.2019 16:00
Барање за прибирање понуди KJB/05072019 - Реновнирање на простор во кула ТКЦ- Скопје
Детали...
Идентификација 174
Дата на објавување на тендер: 05.07.2019 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 16.07.2019 16:00
Барање за прибирање понуди бр.ГС-32/2019 - набавка на термособирачки спојници за бакарни телекомуникациски кабли
Детали...
Идентификација 173
Дата на објавување на тендер: 20.06.2019 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 08.07.2019 23:00
Барање за прибирање понуди бр. КЈБ 20052019 - Набавка на електрични тротинети
Детали...
Идентификација 172
Дата на објавување на тендер: 20.05.2019 09:00
Краен рок за поднесување на понуда: 29.05.2019 16:00
Барање за прибирање понуди бр. ЈЗ/052019 - "State-of-art mini HeadEnd" опрема
Детали...
Идентификација 171
Дата на објавување на тендер: 10.05.2019 09:00
Краен рок за поднесување на понуда: 27.05.2019 11:00
Барање за прибирање понуди ГС-23/2019 - Надградба и Обнова на претплата на Firewall софтвер
Детали...
Идентификација 170
Дата на објавување на тендер: 03.05.2019 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 13.05.2019 16:00
Барање за прибирање понуди бр. ГС-19/2019 - Надградба и Обнова на претплата на софтверот „ Database Activity Monitoring (DAM)“ од производителот IMPERVA
Детали...
Идентификација 169
Дата на објавување на тендер: 15.04.2019 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 23.04.2019 16:00
Барање за прибирање понуди бр. ГВ042019 - Upgrade AspectCXP15.1 (Voxeo)
Детали...
Идентификација 168
Дата на објавување на тендер: 12.04.2019 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 18.04.2019 11:00
Барање за прибирање понуди бр.KJB/09042019- Проект за санација и зајакнување на конструктивни и неконструктивни елементи
Детали...
Идентификација 167
Дата на објавување на тендер: 09.04.2019 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 19.04.2019 16:00
Барање за прибирање понуди бр.KJB08042019- Санација на кровови и кровни површини
Детали...
Идентификација 166
Дата на објавување на тендер: 08.04.2019 14:00
Краен рок за поднесување на понуда: 19.04.2019 16:00
Барање за прибирање понуди бр.КЈБ/05042019 - уреди за климатизација
Детали...
Идентификација 163
Дата на објавување на тендер: 05.04.2019 11:00
Краен рок за поднесување на понуда: 19.04.2019 16:00
Барање за прибирање на понуди бр. КЈБ/26032019 - Play Station
Детали...
Идентификација 162
Дата на објавување на тендер: 26.03.2019 13:00
Краен рок за поднесување на понуда: 01.04.2019 16:00
Барање за прибирање понуди бр. 15.03.2019/ГД - Униформи за вработените во Техника на МКТ
Детали...
Идентификација 161
Дата на објавување на тендер: 15.03.2019 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 08.04.2019 15:00
Барање за прибирање понуди бр. 12.03. 2019/ГД - дигитален билборд
Детали...
Идентификација 160
Дата на објавување на тендер: 12.03.2019 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 03.04.2019 13:00
Барање за прибирање понуди бр.07-03/2019ГД - Услуги од областа на безбедност и здравје при работа
Детали...
Идентификација 159
Дата на објавување на тендер: 07.03.2019 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 14.03.2019 16:00
Барање за изразување интерес бр.22.02/2019ГД - Печатење и ковертирање на сметки
Детали...
Идентификација 158
Дата на објавување на тендер: 22.02.2019 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 04.03.2019 15:00
Барање за прибирање понуди бр. ББ022019 - ISP Firewall
Детали...
Идентификација 156
Дата на објавување на тендер: 20.02.2019 09:00
Краен рок за поднесување на понуда: 15.03.2019 16:00
Барање за изразување интерес 19.02/2019ГД - униформи
Детали...
Идентификација 154
Дата на објавување на тендер: 19.02.2019 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 26.02.2019 15:00
Барање за прибирање понуди бр. KJB05022019- Scroll Compressor
Детали...
Идентификација 153
Дата на објавување на тендер: 08.02.2019 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 18.02.2019 14:00
Барање за прибирање понуди бр.Бр. KJB24122018 - Дигитални Сертификати
Детали...
Идентификација 152
Дата на објавување на тендер: 18.12.2018 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 24.12.2018 13:00
Реконструкција на главен електро енергетски ДЕГ дистрибутивен систем во ТКЦ Скопје
Детали...
Идентификација 151
Дата на објавување на тендер: 04.12.2018 00:00
Краен рок за поднесување на понуда: 19.12.2018 14:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 30.11/2018ГД
Детали...
Идентификација 150
Дата на објавување на тендер: 30.11.2018 14:00
Краен рок за поднесување на понуда: 05.12.2018 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 30.11/2018ГД за Избор на Агенција/ции за обезбедување на Туристички услуги и набавка на авио билети
Детали...
Идентификација 149
Дата на објавување на тендер: 30.11.2018 14:00
Краен рок за поднесување на понуда: 14.12.2018 13:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ бр. 04-12.2018_MB
Детали...
Идентификација 148
Дата на објавување на тендер: 30.11.2018 00:00
Краен рок за поднесување на понуда: 07.12.2018 16:00
Барање за прибирање понуди бр.03-11.2018-MB - Каско осигурување на возила и колективно осигурување на вработени
Детали...
Идентификација 147
Дата на објавување на тендер: 19.11.2018 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 03.12.2018 16:00
Барање за прибирање понуди бр.КЈБ/14112018 - HW&SW компјутерска форензика
Детали...
Идентификација 146
Дата на објавување на тендер: 14.11.2018 14:00
Краен рок за поднесување на понуда: 30.11.2018 16:00
Барање за прибирање понуди бр. 1911IИлеГј/ТВ -checkpoint лиценци за 3 години
Детали...
Идентификација 145
Дата на објавување на тендер: 12.11.2018 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 19.11.2018 11:00
Барање за прибирање понуди 08.11/2018ГД - Новогодишни пакетчиња
Детали...
Идентификација 144
Дата на објавување на тендер: 09.11.2018 09:00
Краен рок за поднесување на понуда: 19.11.2018 13:00
Барање за прибирање понуди бр.02.11/2018ГД - ЛЗО/ Зимски чевли
Детали...
Идентификација 143
Дата на објавување на тендер: 02.11.2018 13:00
Краен рок за поднесување на понуда: 20.11.2018 11:00
Барање за прибирање понуди бр. КЈБ/Енергија2019 - Снабдување со електрична енергија за 2019 година
Детали...
Идентификација 142
Дата на објавување на тендер: 01.11.2018 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 12.11.2018 16:00
Барање за прибирање понуди бр. 02-15.10.2018_MB - Куриски услуги, превземање и испорака на пратки и документи во Македонија и надвор од Македонија
Детали...
Идентификација 141
Дата на објавување на тендер: 18.10.2018 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 08.11.2018 16:00
Барање за прибирање на понуди бр.16.10/2018ГД
Детали...
Идентификација 139
Дата на објавување на тендер: 16.10.2018 13:00
Краен рок за поднесување на понуда: 22.10.2018 16:00
Барање за прибирање понуди бр.1710ВанБ/ТВ
Детали...
Идентификација 138
Дата на објавување на тендер: 10.10.2018 14:00
Краен рок за поднесување на понуда: 17.10.2018 16:00
Барање за прибирање понуди бр.ГС-57/2018 - Систем за мониторирање на услуги
Детали...
Идентификација 137
Дата на објавување на тендер: 03.10.2018 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 21.11.2018 10:00
Барање за прибирање понуди бр.KJБ05102018
Детали...
Идентификација 136
Дата на објавување на тендер: 26.09.2018 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 12.10.2018 14:00
Барање за прибирање на понуди бр. KJБ01102018
Детали...
Идентификација 134
Дата на објавување на тендер: 25.09.2018 13:00
Краен рок за поднесување на понуда: 01.10.2018 16:00
Барање за прибирање понуди - SAN KJB02102018
Детали...
Идентификација 133
Дата на објавување на тендер: 24.09.2018 11:00
Краен рок за поднесување на понуда: 02.10.2018 11:00
Барање за прибирање на понуди бр. 20.09/2018ГД
Детали...
Идентификација 132
Дата на објавување на тендер: 20.09.2018 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 08.10.2018 13:00
RFQ GS-61/2018 Подвижна платформа за базна станица
Детали...
Идентификација 131
Дата на објавување на тендер: 20.09.2018 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 05.10.2018 00:00
RFQ GS-54/2018 Систем за автоматско конфигурирање
Детали...
Идентификација 130
Дата на објавување на тендер: 18.09.2018 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 08.10.2018 16:00
Барање за прибирање на понуди бр. 14.09/2018ГД
Детали...
Идентификација 128
Дата на објавување на тендер: 14.09.2018 11:00
Краен рок за поднесување на понуда: 28.09.2018 13:00
Обнова на претплата на AcSight софтверот за период од 2 години
Детали...
Идентификација 127
Дата на објавување на тендер: 13.09.2018 12:30
Краен рок за поднесување на понуда: 18.09.2018 00:00
Обука на вреботени за имплементација/проверувач за стандардот ISO 22301 или ISO 24762, согласно стандардите ISO 22301 или ISO 24762
Детали...
Идентификација 126
Дата на објавување на тендер: 13.09.2018 12:00
Краен рок за поднесување на понуда: 20.09.2018 15:00
Барање за прибирање понуди за Symantec extension
Детали...
Идентификација 124
Дата на објавување на тендер: 11.09.2018 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 17.09.2018 10:00
Барање за прибирање понуди Entrast Safenet
Детали...
Идентификација 123
Дата на објавување на тендер: 10.09.2018 13:00
Краен рок за поднесување на понуда: 17.09.2018 10:00
Барање за прибирање на понуди бр.КЈБ 15082018
Детали...
Идентификација 122
Дата на објавување на тендер: 15.08.2018 13:00
Краен рок за поднесување на понуда: 17.09.2018 16:00
Барање за прибирање понуди бр.BPMS 31.08.2018/ЕЗД
Детали...
Идентификација 119
Дата на објавување на тендер: 14.08.2018 09:00
Краен рок за поднесување на понуда: 13.09.2018 11:00
Барање за прибирање на понуди бр.ГС-52/2018
Детали...
Идентификација 118
Дата на објавување на тендер: 07.08.2018 09:00
Краен рок за поднесување на понуда: 21.08.2018 23:00
Барање за прибирање понуди бр. 0108/2018 ТВ
Детали...
Идентификација 117
Дата на објавување на тендер: 01.08.2018 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 07.08.2018 14:00
Барање за прибирање понуди 23.07/2018 ГД
Детали...
Идентификација 116
Дата на објавување на тендер: 24.07.2018 10:00
Краен рок за поднесување на понуда: 17.09.2018 13:00
Барање за прибирање понуди бр.1-23.07/2018ГН
Детали...
Идентификација 115
Дата на објавување на тендер: 23.07.2018 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 06.08.2018 16:00
Барање за прибирање на понуди бр.KJB/17072018
Детали...
Идентификација 113
Дата на објавување на тендер: 18.07.2018 09:00
Краен рок за поднесување на понуда: 17.08.2018 16:00
Барање за прибирање понуди ГС-41/2018
Детали...
Идентификација 112
Дата на објавување на тендер: 03.07.2018 10:00
Краен рок за поднесување на понуда: 01.08.2018 14:00
Барање за прибирање на понуди ГС-43/2018
Детали...
Идентификација 111
Дата на објавување на тендер: 03.07.2018 10:00
Краен рок за поднесување на понуда: 27.07.2018 16:00
Барање за прибирање понуди бр.27.06/2018ГН
Детали...
Идентификација 110
Дата на објавување на тендер: 27.06.2018 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 13.07.2018 15:00
Барање за набавка бр.KJB140662018
Детали...
Идентификација 109
Дата на објавување на тендер: 14.06.2018 13:00
Краен рок за поднесување на понуда: 16.07.2018 13:00
Барање за набавка бр. 08.06/2018ГД
Детали...
Идентификација 108
Дата на објавување на тендер: 08.06.2018 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 18.06.2018 16:00
Барање за прибирање на понуди Бр. 11062018/VJ
Детали...
Идентификација 107
Дата на објавување на тендер: 28.05.2018 10:00
Краен рок за поднесување на понуда: 11.06.2018 14:00
Барање за прибирање понуди: BP-220518/TV
Детали...
Идентификација 104
Дата на објавување на тендер: 23.05.2018 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 29.05.2018 16:00
Барање за прибирање понуди: KJB18052018
Детали...
Идентификација 103
Дата на објавување на тендер: 18.05.2018 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 07.06.2018 16:00
Барање за набавка бр. КЈБ 09052018
Детали...
Идентификација 102
Дата на објавување на тендер: 09.05.2018 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 25.05.2018 16:00
Барање за прибирање на понуди ГН /2018
Детали...
Идентификација 101
Дата на објавување на тендер: 30.04.2018 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 10.05.2018 16:00
Барање за прибирање понуди бр.19.04.2018/ГД
Детали...
Идентификација 100
Дата на објавување на тендер: 19.04.2018 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 02.05.2018 11:00
Барање за прибирање понуди КЈБ17042018
Детали...
Идентификација 99
Дата на објавување на тендер: 18.04.2018 10:00
Краен рок за поднесување на понуда: 24.04.2018 16:00
Барање за прибирање понуди бр. 0318VanZ/TV
Детали...
Идентификација 98
Дата на објавување на тендер: 30.03.2018 09:00
Краен рок за поднесување на понуда: 18.04.2018 15:00
Барање за прибирање понуди 29.03/2018ГН
Детали...
Идентификација 97
Дата на објавување на тендер: 29.03.2018 10:00
Краен рок за поднесување на понуда: 10.04.2018 16:00
Барање за прибирање понуди бр.21.03/2018ГД
Детали...
Идентификација 96
Дата на објавување на тендер: 22.03.2018 09:00
Краен рок за поднесување на понуда: 04.04.2018 16:00
Барање за искажување на интерес за достава на понуди 13Феб ГН/2018
Детали...
Идентификација 95
Дата на објавување на тендер: 13.02.2018 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 16.02.2018 11:00
Барање за прибирање понуди бр.KJБ12022018
Детали...
Идентификација 94
Дата на објавување на тендер: 02.02.2018 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 12.02.2018 16:00
Барање за прибирање понуди бр.KJБ09022018
Детали...
Идентификација 93
Дата на објавување на тендер: 02.02.2018 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 09.02.2018 16:00
Барање за Понуда бр. 2901GorJ/TV
Детали...
Идентификација 92
Дата на објавување на тендер: 31.01.2018 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 03.02.2018 16:00
Барање за Понуда бр. 0501StanD/TV за софтверскo решение за форматирање на фактури
Детали...
Идентификација 90
Дата на објавување на тендер: 05.01.2018 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 18.01.2018 11:00
Барање за прибирање информативни понуди Бр. ГС-52/2017
Детали...
Идентификација 89
Дата на објавување на тендер: 10.11.2017 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 29.11.2017 13:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.20.10/2017ГД
Детали...
Идентификација 88
Дата на објавување на тендер: 20.10.2017 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 02.11.2017 13:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 06.10. 2017/ГД
Детали...
Идентификација 87
Дата на објавување на тендер: 09.10.2017 11:00
Краен рок за поднесување на понуда: 20.10.2017 13:00
Барање за изразување на интерес Бр. KJB23082017
Детали...
Идентификација 86
Дата на објавување на тендер: 23.08.2017 11:00
Краен рок за поднесување на понуда: 29.08.2017 16:00
Интерес за учество за достава на понуда 14.07.2017-ГД
Детали...
Идентификација 85
Дата на објавување на тендер: 17.07.2017 09:00
Краен рок за поднесување на понуда: 18.07.2017 15:00
Барање за прибирање на понуди ГН /2017
Детали...
Идентификација 84
Дата на објавување на тендер: 07.07.2017 15:00
Краен рок за поднесување на понуда: 28.07.2017 16:00
Барање за Понуда бр.0506BalN-TV за ICT Market Place решение
Детали...
Идентификација 83
Дата на објавување на тендер: 09.06.2017 00:00
Краен рок за поднесување на понуда: 16.06.2017 17:00
Барање за прибирање понуди бр. KJБ11.05.2017
Детали...
Идентификација 82
Дата на објавување на тендер: 11.05.2017 09:00
Краен рок за поднесување на понуда: 18.05.2017 16:00
Барање за прибирање на понуди 2307/TV
Детали...
Идентификација 81
Дата на објавување на тендер: 28.03.2017 12:00
Краен рок за поднесување на понуда: 21.04.2017 16:00
Барање за прибирање понуди GS-34/2016
Детали...
Идентификација 80
Дата на објавување на тендер: 05.08.2016 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 16.09.2016 14:00
Барање за изразување на интерес Бр.КЈВ 2207/2016
Детали...
Идентификација 79
Дата на објавување на тендер: 22.07.2016 00:00
Краен рок за поднесување на понуда: 31.08.2016 00:00
Барање за прибирање на понуди бр. ГС-29/2016
Детали...
Идентификација 78
Дата на објавување на тендер: 27.06.2016 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 08.07.2016 11:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. KJB27112015
Детали...
Идентификација 72
Дата на објавување на тендер: 30.11.2015 00:00
Краен рок за поднесување на понуда: 15.01.2016 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.16-11/2015ГД
Детали...
Идентификација 71
Дата на објавување на тендер: 16.11.2015 16:00
Краен рок за поднесување на понуда: 20.11.2015 13:00
Барање за прибирање понуди 0107ИГ- 2015/ТВ
Детали...
Идентификација 70
Дата на објавување на тендер: 03.07.2015 00:00
Краен рок за поднесување на понуда: 09.07.2015 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.09-06/2015ГД
Детали...
Идентификација 69
Дата на објавување на тендер: 09.06.2015 00:00
Краен рок за поднесување на понуда: 15.06.2015 16:00
ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИНТЕРЕС
Детали...
Идентификација 68
Дата на објавување на тендер: 08.06.2015 00:00
Краен рок за поднесување на понуда: 15.06.2015 16:00
Request for Quotation
Детали...
Идентификација 66
Дата на објавување на тендер: 27.03.2015 00:00
Краен рок за поднесување на понуда: 03.04.2015 23:00
Барање за прибирање на понуди број TV.КМ-01/2014
Детали...
Идентификација 65
Дата на објавување на тендер: 05.08.2014 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 10.09.2014 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. КЈБ 28102013
Детали...
Идентификација 63
Дата на објавување на тендер: 25.10.2013 14:00
Краен рок за поднесување на понуда: 19.11.2013 14:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-09/2013ГД
Детали...
Идентификација 62
Дата на објавување на тендер: 10.10.2013 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 21.10.2013 00:00
CALL FOR BIDS No. GS-40/2013
Детали...
Идентификација 61
Дата на објавување на тендер: 14.08.2013 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 29.08.2013 09:00
Оглас за продажба на недвижности
Детали...
Идентификација 60
Дата на објавување на тендер: 28.06.2013 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 11.07.2013 14:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ бр. 28.05/2013ГД
Детали...
Идентификација 59
Дата на објавување на тендер: 29.05.2013 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 06.06.2013 15:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.01/2013 (ТВ)
Детали...
Идентификација 58
Дата на објавување на тендер: 12.03.2013 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 19.03.2013 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ БР.: КМ/61-2012
Детали...
Идентификација 57
Дата на објавување на тендер: 30.11.2012 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 21.01.2013 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.09-11/2012ГД
Детали...
Идентификација 56
Дата на објавување на тендер: 13.11.2012 00:00
Краен рок за поднесување на понуда: 19.11.2012 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ БР.: 09-11/2012ВП
Детали...
Идентификација 54
Дата на објавување на тендер: 09.11.2012 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 16.11.2012 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ БР. 01-10/2012КЈ
Детали...
Идентификација 53
Дата на објавување на тендер: 01.10.2012 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 12.10.2012 14:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. KJB TK 12.10.2012
Детали...
Идентификација 52
Дата на објавување на тендер: 26.09.2012 00:00
Краен рок за поднесување на понуда: 12.10.2012 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ БР.: 07-09/2012МЈ
Детали...
Идентификација 51
Дата на објавување на тендер: 17.09.2012 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 28.09.2012 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ БР.: 06-09/2012ГД
Детали...
Идентификација 50
Дата на објавување на тендер: 06.09.2012 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 24.09.2012 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ бр. 1308KI/2011-TV
Детали...
Идентификација 49
Дата на објавување на тендер: 14.08.2012 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 24.08.2012 16:00
Барање за прибирање на понуди број 01/2012
Детали...
Идентификација 48
Дата на објавување на тендер: 08.02.2012 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 27.02.2012 16:00
БАРАЊЕ ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС
Детали...
Идентификација 47
Дата на објавување на тендер: 17.01.2012 00:00
Краен рок за поднесување на понуда: 19.01.2012 16:00
БАРАЊЕ ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС бр.EоI VCA/16.12.2011
Детали...
Идентификација 46
Дата на објавување на тендер: 16.12.2011 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 28.12.2011 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ бр. 07/2011
Детали...
Идентификација 45
Дата на објавување на тендер: 20.10.2011 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 28.10.2011 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 08/2011-TV
Детали...
Идентификација 44
Дата на објавување на тендер: 16.09.2011 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 26.09.2011 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ бр. 07/2011
Детали...
Идентификација 43
Дата на објавување на тендер: 15.09.2011 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 29.09.2011 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ бр. 06/2011-TV
Детали...
Идентификација 42
Дата на објавување на тендер: 02.09.2011 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 21.09.2011 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 3/2011
Детали...
Идентификација 41
Дата на објавување на тендер: 20.07.2011 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 03.08.2011 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ бр. 2/2011
Детали...
Идентификација 40
Дата на објавување на тендер: 26.05.2011 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 13.06.2011 10:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 1/2011КЈB
Детали...
Идентификација 39
Дата на објавување на тендер: 09.03.2011 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 28.03.2011 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 16/2010
Детали...
Идентификација 38
Дата на објавување на тендер: 23.11.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 01.12.2010 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ бр. 19/2010
Детали...
Идентификација 37
Дата на објавување на тендер: 08.11.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 22.11.2010 14:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 1510КП/TV
Детали...
Идентификација 36
Дата на објавување на тендер: 22.10.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 25.10.2010 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 2010КП/TV
Детали...
Идентификација 35
Дата на објавување на тендер: 22.10.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 27.10.2010 11:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 17/2010
Детали...
Идентификација 34
Дата на објавување на тендер: 21.10.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 11.11.2010 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ бр. 18/2010
Детали...
Идентификација 33
Дата на објавување на тендер: 20.10.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 29.10.2010 10:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 15/2010
Детали...
Идентификација 32
Дата на објавување на тендер: 04.10.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 15.10.2010 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ бр.13/2010 ГН
Детали...
Идентификација 31
Дата на објавување на тендер: 17.09.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 01.10.2010 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 10/2010 КЈ
Детали...
Идентификација 30
Дата на објавување на тендер: 02.09.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 23.09.2010 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ бр. 12/2010
Детали...
Идентификација 28
Дата на објавување на тендер: 30.08.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 13.09.2010 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ бр. 07/2010
Детали...
Идентификација 27
Дата на објавување на тендер: 30.08.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 06.09.2010 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ бр. 14 /2010
Детали...
Идентификација 26
Дата на објавување на тендер: 19.08.2010 09:00
Краен рок за поднесување на понуда: 17.09.2010 10:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ бр. 08/2010
Детали...
Идентификација 24
Дата на објавување на тендер: 22.06.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 02.07.2010 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ бр. 09/2010
Детали...
Идентификација 23
Дата на објавување на тендер: 21.06.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 09.07.2010 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ бр. 06/2010
Детали...
Идентификација 20
Дата на објавување на тендер: 26.05.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 09.06.2010 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 05/2010ГД
Детали...
Идентификација 18
Дата на објавување на тендер: 10.05.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 26.05.2010 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 04/2010
Детали...
Идентификација 17
Дата на објавување на тендер: 07.05.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 18.05.2010 14:00
тест
Детали...
Идентификација 16
Дата на објавување на тендер: 01.03.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 15.03.2010 00:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ БР. 03/2010
Детали...
Идентификација 15
Дата на објавување на тендер: 18.02.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 25.02.2010 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 11/02-2010ГД
Детали...
Идентификација 13
Дата на објавување на тендер: 16.02.2010 00:00
Краен рок за поднесување на понуда: 17.02.2010 16:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 01/2010
Детали...
Идентификација 8
Дата на објавување на тендер: 01.02.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 15.02.2010 14:00
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 02/2010ГД
Детали...
Идентификација 4
Дата на објавување на тендер: 08.02.2010 08:00
Краен рок за поднесување на понуда: 22.02.2010 16:00

 
 
 
   
кон врвот Nagore © Македонски Телеком