Најава
Корисничко име  
Лозинка  
 
Ја заборавив лозинката
Регистрирај се
 


Име на тендер Податоци
Барање за прибирање на понуди Бр.DS102019 за ““Multi-factor Authentication” за Македонски Телеком АД Скопје
Детали...
Идентификација 191
Дата на објавување на тендер: 18.10.2019 14:00
Краен рок за поднесување на понуда: 01.11.2019 11:00
Барање за прибирање на понуди No. BV102019 за Playout сервер за Македонски Телеком АД Скопје
Детали...
Идентификација 190
Дата на објавување на тендер: 15.10.2019 14:00
Краен рок за поднесување на понуда: 22.10.2019 16:00
Барање за прибирање на понуди Бр. 06_10.10.2019_MB- Услуги за управување со возен парк на Македонски Телеком АД Скопје
Детали...
Идентификација 189
Дата на објавување на тендер: 14.10.2019 09:00
Краен рок за поднесување на понуда: 31.10.2019 14:00
Барање за прибирање на понуди Бр. KJB/10102019 услуги во областа на управување со недвижности на МКТ на територија на Република Северна Македонија
Детали...
Идентификација 188
Дата на објавување на тендер: 10.10.2019 14:00
Краен рок за поднесување на понуда: 08.11.2019 16:00

 
 
 
   
кон врвот Nagore © Македонски Телеком